Friday, April 22, 2016

Apinat, apinoitsijat, hyysärihuorat, ylehuorat, parasiitit demlaluteet keskuudessamme, vaikka Tampereeltakin hävitettiin eläintarha. Tilalle on luotu kalliimpia päiväntasaajan vokkipannuja. Toki itsellänikin on vokkipannu, mutta käyttöni ei vaadi verovarojen kuppausta.

Maahanmuutosta, islamista, valtion kansallisomaisuuden pakkomyynneistä hornan tuuttiin esim Enso, Kemira etc

Kun totuuden kertominen ja kirjaus on syntiä pahempi eli ajatusrikos, se on aikamme tunnusmerkki. Olemme palanneet pimeään keskiaikaan alistuessamme "uskonoppineiden" eli demlaluteiden tulkintoihin, miten asioita saa todeta / kirjata. Noitavainot elävät uusin nimikkein. Polttorovion sijaan julkiset leimaukset, töiden estämiset, sakko- ja vankeustuomiot, elinikäinen ulosotto, läheisten terrorisointi haastemies- ja poliisiterrorilla
------
= Tämän ajan hulluus on suurta tyhmyyttä ja kansanmurhaamme edistävää kommunismia pahempaa koko yhteiskuntamme romahduttamista. 

Ei ole järkeä, vaan sitä ei ilmeisesti odotetakaan? - Apinat, apinoitsijat, hyysärihuorat, ylehuorat, parasiitit demlaluteet keskuudessamme, vaikka Tampereeltakin hävitettiin eläintarha. Tilalle on luotu kalliimpia päiväntasaajan vokkipannuja. Toki itsellänikin on vokkipannu, mutta käyttöni ei vaadi verovarojen kuppausta.

Banaanitasavaltahan tämän on monin tavoin. Banaanien sijaan kaikki muu viedään ja tilalle matuongelma. Vapaa liikkuminen on jo monin tavoin rajattua. Matujengit kaduilamme ja ylläpidettävänämme. Verotusta laajentaen ko porukalle lisää varoja se on pelin henki. - E-Afrikassa oli ennen koiria jotka haistoivat neekerin, ne oli koulutettu haistamaan geneettisesti ko tahot. E-Afrikan poliisille oli tuolloin niillä suuri tarve. Etnisen profiloinnin kielto on Vappuneekerijulkaisun tapainen huono vitsi. Ei pidä kieltää sitä minkä silmä näkee, korva kuulee, nenä haistaa. Mitenkä muuten erottaisimme metsässä mustikat sudenmarjoista tmv:sta

Tampereen neekerikuningas, tämän ajan Fantom eli Mustanaamio "koraani" korjaan Quran apurina



Olen valaistunut. Oletteko te? Seppo Lehto Bodhitsattva

Bodhisattva googlaten tiedät, jollet jo tiedä ;) Valontuoja keskuuteenne, mustaa tulevaisuutta vastaan 


----------------------------------------------------

http://mustaa-neekerihuumoria.blogspot.fi/

------------------------------------------


-----------