Sunday, December 15, 2019

Mustan kyrvän kaipuu ja kommunismin aave kummittelevat jälkikommunistisena hapatuksena ääriliikkeissä vasemmistoliitto (yhdistyneet kommunistit) ja se apuliike muut kommunistit eli vihreät tahoissa

Mustan kyrvän kaipuu ja kommunismin aave kummittelevat jälkikommunistisena hapatuksena ääriliikkeissä vasemmistoliitto (yhdistyneet kommunistit), sdp ja se apuliike muut kommunistit eli vihreät tahoissa 

Näitä sekopäitä yhdistää asioiden syy- ja seuraussuhteiden sekoittaminen, sekä tosiasioiden kieltäminen, sekä väärien tahojen syyllistämiset omasta sairaasta lenin, stalin aatetaustastaan lähtien, sekä tiivis yhteistyö ruplarahoituksestaan tunnettuun keskustapuolueeseen, mikä tunnetaan parhaiten kuvaavasti kepuliliikkeenä: 
------
Kun totuus on liikaa, alkaa leimaamiset uhreja ja totuudenpaljastajia kohtaan:


Kun hallitus koostuu lähinnä mustaa kyrpää vailla olevista ja sitä janoavista, ei voida olettaa, että suomalaisten yhteiskuntarauhaa jatkossa on muuta kuin vitsinä. 

Musta huumorikaan ei kyllä kaikkea selitä, eikä ymmärrä. Toisaalta petteri orpo juha sipilä vastaavanlaisia kansanpetturidesantteja kuin nämä tuolinkierrätysleikin uudet hallituksen jäsenet kanalaumana
----------
Tyypillistä näille kansakuntamme kusettajille ja ääriterroristeille on oman sanastonsa mallintaminen suoraan isis-tahojen toiminnasta, sekä samaan aikaan vaahtokarkki suussa jatkuva mällääminen "natseista". Saska Saarikoski on oiva esimerkki. Annetaan Saskalle puheevuoro:


Totuuden kieltäminen näistä isis-lapsista on eräs ominainen piirre kansamme tuhontaa tavoitteleville tahoille. Joiden uskottavuus olisi moneen kertaan tuhottu jos vastaavia julkituloja ja toimia olisi tullut jonkun muun suusta ja tekoina esim Jussi Halla-aholta, Heikki Luodolta, Juha Mäenpäältä jne

Hallituksessa on yritetty salakuljettaa näitä erilaisia isis-vauvoja, "lapsia" unohtaen tarkoitushakuisesti mistä on kyse:

Kaipaatteko esimerkkejä näistä myrkkysieniä syöneistä kommunimin aaveen kannattelijoista? Olkaa hyvä "iiris suomela"



Olen Tampereen valtuuston pikkujouluissa. Niin on myös väkivallan tähden kielletyn Pohjoismaisen vastarintaliikkeen johtaja, joka on täällä PS:n valtuutettujen seurana.

Jos joku vielä epäilee PS:n ja äärioikeiston yhteyksiä, nyt on hyvä hetki lopettaa.
Iiris Suomela on ollut innokas "natsittelija" jo useamman vuoden ja tämän pillipiiparin äänestäjät ovat ilmeisesti samasta myrkkysienileivoksesta puraisseita sienipilvessä sekoilevia varisverkoston räkäisiä variksia, joilla paska putoaa omaan leivokseen.

Saimme viikolla jälleen somesta nähdä iiris suomelan sekoiluja Tampereen valtuuston pikkujouluissa sekä julkaisujaan somessa. Logiikkansa mukaan on syytä epäillä, onko tämä iiris suomela "komunatsi", kun näkee "natseja" kuin hiiala, hiiala-laulussa vaari se hoiteli jne "siellä ja täällä"-tapaan.


Tamperelainen historioitsija Seppo Lehto on innokas Herran siunauksen jakaja vuosikymmenestä toiseen ja harras kristitty ;) tosin juutalaiset ja katolilainen kirkkokin jakaa Herran siunausta vastaavaan tapaan, unohtamatta luterilaisten käyttämänä tätä pyhää sakramenttia kasteessa, ripille pääsyssä, avioliittoon vihkimisessä ja viimeisessä siunauksessa haudan lepoon.  Seppo Lehto on siunannut eduskunnan ja Jussi Halla-ahonkin europarlamenttiin kannatuksenaan 2013:

Ohessa tuntemattoman videoleikekuvaleikkaus Seppo Lehdon heilauksesta = Herran siunauksesta suomalaisille 612-kulkueessa 2017. Kiitos kuvaajille ja Herran siunausta hänellekin ;).  












https://twitter.com/SeppoLehto/status/1205750820161171458?s=20 Twitteristä lisää asiaa Seppo Lehto Herran siunaus haullanne ;)


---------------------
Tampere tunnetuksi: Seppo Lehto historioitsija Yliopisto Tampere valkoinen Suomi ;) 

-----------
https://mustaa-neekerihuumoria.blogspot.com/
--------
Sosialidemokraattien johdolla jatkamme juha sipilän huonoksi todetulla linjalla, kepulien toimiessa nyt lähinnä aisankannattajina mustan tulevaisuuden asialla:

-------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment